Πώς & πού στέλνουμε

Πού στέλνουμε τα είδη μας

Σε όλο τον κόσμο!

Τρόποι αποστολής και χρόνοι παράδοσης

Ετοιμοπαράδοτα αντικείμενα στέλνονται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα, ενώ στις περιπτώσεις που χρειάζεται ετοιμασία, ο χρόνος προσδιορίζεται μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας (συνήθως δεν υπερβαίνει τις 5-7 ημέρες).

Οι παραγγελίες εντός Ελλάδας στέλνονται με τρεις τροπους (α)ACS courier, (β)Courier Center και (γ)ΕΛΤΑ courier και παραδίδονται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες. Αν επιθυμείτε να επιλέξετε κάποια από τις τρεις συνεργαζόμενες εταιρίες courier για την αποστολή της παραγγελία σας, προσθέστε τη στα σχόλια της παραγγελίας στη σελίδα του checkout.  Για δυσπρόσιτες περιοχές, όπως μικρά χωριά ή μικρά νησιά το χειμώνα, ο χρόνος αυτός είναι λίγο μεγαλύτερος και πιθανότατα θα χρειαστεί να παραλάβετε από το Ταχυδρομείο της περιοχής σας. Ο λόγος είναι ότι για να διατηρήσουμε τα έξοδα αποστολής χαμηλά, οι παραγγελίες σε “δυσπρόσιτες” περιοχές στέλνονται με το κούριερ του ΕΛΤΑ, οπότε υπάρχει λειτουργία κούριερ μέχρι την πλησιέστερη πόλη και λειτουργία ταχυδρομείου από εκεί μέχρι τον τελικό προορισμό. Σε περίπτωση που βιάζεστε και διαμένετε εκτός πόλεων, μπορείτε να μας καλέσετε στο 2634 021543 και να σας υπολογίσουμε την έξτρα χρέωση που απαιτείται για να παραδοθεί η παραγγελία σας πιο σύντομα. 

Οι αποστολές στην Κύπρο γίνονται με την ACS courier και παραδίδονται σε διάστημα περίπου 10 ημερών, ενώ δεν παρέχεται η δυνατότητα αντικαταβολής.